Onze waarden

RVM Invest is een familiale investeringsmaatschappij met een uitgesproken zin voor ondernemerschap en een hands-on mentaliteit, gebaseerd op de jarenlange ervaring als aannemer in de industriële en logistieke bouwsector.

Op basis van deze ervaring, communiceren we met elke partij op een duidelijke manier, zonder overbodige complexiteit. Keep it simple. We spreken niet enkel de professionele taal van de investeerder, maar kennen ook alle technische specificaties van onze gebouwen, hetgeen de communicatie met de aannemer ten goede komt.

Wij zijn investeerders. RVM Invest nam de strategische beslissing om de opbrengsten gegenereerd door de activiteiten voortdurend te herinvesteren in de verdere uitbouw van het patrimonium. Wij staan als investeerder open voor elke dialoog :  met kopers, verkopers, makelaars, mede-ontwikkelaars, aannemers, bemiddelaars, etc. Door open te praten creëren we kansen en win-win mogelijkheden.

RVM Invest  heeft een lange termijn visie en streeft lange termijn relaties na. Die lange termijn relaties met klanten, leveranciers en partners zijn gefundeerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en respect. Maar eerlijkheid is de belangrijkste waarde die onze familiale bedrijfscultuur typeert. Een woord is een woord, daar houden we ons aan.


Onze activiteiten

Vastgoedpatrimonium

Ons vastgoedpatrimonium is verspreid over verschillende sectoren: industriële en logistieke sector, retail, kantoren en residentiële ontwikkeling. Al onze gebouwen worden gekenmerkt door hun duurzaamheid, kwalitatieve constructie en hun centrale locatie.

Investeringen & partnerships


Door onze ruime en jarenlange expertise, beschikken we over een uitgebreid netwerk in de bouwsector. Door onze krachten te bundelen met experten kijken we graag vooruit naar de toekomst met nieuwe uitdagingen en duurzame partnerships.

Organisatie

Achter RVM Invest staat een team van ervaren professionals klaar om naar uw noden te luisteren. Onze experten werken altijd nauw samen, wat resulteert in efficiënte beslissingslijnen.

Roeland Van Maercke - Oprichter en Bestuurder
Veroniek Van Maercke - Bestuurder
Koen Ally - Algemeen Directeur
Cindy De Baere - Boekhouding en administratie
Ganni Van Heghe - Facility Manager
Hanna Courtijn - Marketing en administratie

Historiek

Dat de ervaring binnen RVM Invest generaties lang is doorgegeven, kan u gerust letterlijk nemen. De eerste bouwstenen van het huidige RVM Invest werden reeds twee eeuwen geleden gelegd nl. in 1837. Later verwierf Van Maercke als aannemingsbedrijf grote naambekendheid als voortrekker in prefab-beton constructies voor de industriële en logistieke sector. Innovatie en ondernemerschap typeerden de weg naar vandaag.

Vijf generaties later is RVM Invest nog altijd een familiaal bedrijf. We bezitten een grote knowhow over de bouwsector én een groot zakelijk netwerk, twee cruciale waarden voor elke vastgoedontwikkelaar en -investeerder. Wij vinden het belangrijk om onze geschiedenis verder te zetten, te blijven groeien en te innoveren, met respect voor onze familiale waarden.

Contact

A:


T:
E:
Westerring 13,
9700 Oudenaarde
België
+32 (0)55 38 65 81
info@rvminvest.be

    Contacteer ons