Participatie Delfi SA

Door onze ruime en jarenlange expertise, beschikken we over een uitgebreid zakelijk netwerk in de bouwsector. Als investeerder participeert RVM Invest in het bouwgerelateerde bedrijf Delfi SA. Delfi is gelegen in Vendeville (FR) en is leverancier van sectionale poorten voor industriële en logistieke gebouwen in Noord-Frankrijk, gekend voor haar uitstekende service na verkoop. Dit laat RVM Invest toe de vinger aan de pols te houden in de sector en in te spelen op nieuwe marktontwikkelingen.
Investeringsmaatschappij - Delfi SA

Partnership GHD

RVM Invest investeert mee in residentieel vastgoed in Polen samen met GH Development. GH is een familie vastgoedontwikkelaar die in België al langer dan 100 jaar actief is. We geloven sterk in de opkomst van moderne en innovatieve investeringen in betaalbare woningen op aantrekkelijke locaties. Doordat we krachten en kennis van specialisten bundelen, durven we uitdagingen aangaan en vooruitkijken naar de toekomst met moderne en innovatieve oplossingen.

Partnership Solarco

Solarco realiseerde sinds 2020 24 fotovoltaïsche zonne-installaties, met een gezamenlijke capaciteit van 3.500 kWP, of het gemiddelde jaarverbruik van ongeveer 1.000 huishoudgezinnen. Bovendien investeert Solarco in infrastructuur met het oog op de elektrificatie van het wagenpark (snel- en traagladers).

Contact

A:


T:
E:
Westerring 13,
9700 Oudenaarde
België
+32 (0)55 38 65 81
info@rvminvest.be

    Contacteer ons