Algemene voorwaarden  

Deze website is eigendom van RVM Invest.

RVM Invest NV
Westerring 13
9700 Oudenaarde
www.rvminvest.be
info@rvminvest.be
BE 0447.384.685

Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u gebruikmaakt van onze website. Door onze website te bezoeken en te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

Gebruik van de website

Door deze website te gebruiken, stemt u ermee in om deze niet te gebruiken voor onwettige of verboden doeleinden. U mag geen enkel deel van deze website kopiëren, reproduceren, verspreiden, verkopen of exploiteren voor commerciële doeleinden zonder uitdrukkelijke toestemming.

Intellectuele eigendom

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, video's en software, is eigendom van RVM Invest en is beschermd door Belgische en internationale auteursrechtwetten.

Links naar andere Websites

Onze website kan links naar externe websites bevatten die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en het gebruik ervan valt onder de voorwaarden van de respectievelijke websites.

Privacy

Wij respecteren uw privacy en streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beschermen volgens ons privacybeleid. Door onze website te gebruiken, stemt u in met het verzamelen en gebruiken van informatie zoals beschreven in ons privacybeleid.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Wijzigingen zullen van kracht worden zodra ze op deze website worden gepubliceerd. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig deze voorwaarden te controleren op updates.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Oudenaarde bevoegd.

Contact

Voor vragen of opmerkingen over deze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via info@rvminvest.be.

Door gebruik te maken van onze website, erkent u dat u deze voorwaarden hebt gelezen, begrepen en ermee instemt gebonden te zijn aan alle hierin genoemde voorwaarden en bepalingen.

Contact

A:


T:
E:
Westerring 13,
9700 Oudenaarde
België
+32 (0)55 38 65 81
info@rvminvest.be

Legal

Contacteer ons